contact secondpiese contact secondpiese

Selectează mașina

search  Caută
baterie

Baterii auto

Vezi Oferta >>
ulei

Ulei Motor

Vezi Oferta >>
anvelope

Anvelope Iarnă

Vezi Oferta >>
accesorii

Accesorii Auto

Vezi Oferta >>
cere oferta

Știri auto

Facebook

- Piese auto resigilate si second - Magazin Online -


TOP 10 cele mai ieftine maşini noi din România la jumătatea lui 2014


În ideea că Guvernul o să pună pe roate proiectul „Prima maşină”, conform căruia statul urmează să garanteze creditele oferite tinerilor care vor să-şi cumpere o maşină nouă, ne-am gândit să îţi oferim un top cu cele mai ieftine maşini noi din România la jumătatea lui 2014.
Guvernul a anunţat că lucrează la proiectul supranumit „Prima maşină”, prin care statul ar urma să garanteze împrumuturile luate de tinerii care vor să-şi cumpere o maşină nouă. Sistemul ar trebui să funcţioneze la fel ca programul „Prima casă”, doar că se va adresa, evident, maşinilor.
 
Astfel, ţi-am pregătit un TOP 10 cu cele mai ieftine maşini noi aflate la vânzare pe piaţa din România la jumătatea anului 2014.
Preţurile sunt cele de listă, preluate de pe site-urile oficiale ale producătorilor sau dealerilor şi nu includ reducerea acordată de Programul Rabla.
1. Dacia Logan – 6.890 de euro cu TVA inclus
 
Aşa cum probabil te aşteptai, cea mai ieftină maşină din România este Dacia Logan. Totodată, atunci când spui „cea mai ieftină maşină”, nu ar trebui să te aştepţi la cine ştie ce dotări.
 

 

Pentru a continua citirea acestui articol, va rugam accesati linkul de mai jos:
                                                       
                             www.promotor.ro

 

 

 

Părerea ta contează: